Skip to main content

Tennisweekend maart

Data nog niet bekend – Zutphen

Schrijf nu in

Tennisweekend maart

Zutphen, Nederland

Helaas is er nog geen datum bekend. Wij hopen zo spoedig mogelijk de nieuwe data bekend te maken. Een gezellig Tennisweekend van vrijdag tot en met zondag. Een weekend lang genieten vol luxe in het 4* Fletcher hotel in Zutphen. Uiteraard veel tennis maar ook andere leuke activiteiten, lekker eten en drinken, feesten en tijd om te ontspannen. Een weekend om nooit meer te vergeten!

Tennisweekend - Locatie

Het luxe 4* Resort-Hotel Zutphen is uniek gelegen, met de natuur in de achtertuin en de historische stad Zutphen binnen handbereik. Een schitterende fietstocht langs de IJssel brengt u naar het centrum van Zutphen met haar monumentale panden, uitnodigende terrasjes en leuke winkeltjes. Op enkele minuten van het hotel treft u het Bronsbergenmeer, een recreatieplas met vele mogelijkheden.

Uitgebreide faciliteiten

Fletcher Resort-Hotel Zutphen biedt u sfeer, rust, culinaire verwennerij en luxe faciliteiten voor het hele gezin. Sportief baantjes trekken in het binnenzwembad of vertoeven in de fitness, heerlijk ontspannen in de sauna of solarium: het kan allemaal. Tevens beschikt het hotel over 4 binnen tennisbanen, 6 gravel buiten tennisbanen en een all-weather buiten tennisbaan. Ter afwisseling kunt u een potje bowlen op één van de 10 bowlingbanen of een middagje squashen. Er zijn mogelijkheden te over!

Het 4* hotel in Zutphen beschikt tevens over een heerlijk BBQ-Restaurant waar u kunt aanschuiven om de dag compleet te maken. Voor een snelle lunch of borrel neemt u plaats in de sfeervolle brasserie of in de gezellige bar. Op zonnige dagen is het goed vertoeven op ons buitenterras.

Natuurrijke omgeving

Het hotel is omringd door de Veluwe en de Gelderse Achterhoek en biedt hierdoor een oase van rust. Via prachtige wandel- of fietsroutes komt u aan bij het historische centrum van Zutphen en kunt u kennismaken met de historie van deze Hanzestad.

Voor wie meer op zoek is naar cultuur zijn het Henriette Polak Museum, het Stedelijk Museum Zutphen en Museum More echte aanraders.

Tennisweekend - Programma

Het 4* Fletcher Hotel in Zutphen is een uniek Tennis hotel en beschikt over 6 verlichte gravelbanen, 4 binnenbanen en 1 all-wheater baan. Er kan altijd getennist worden. Als het slecht weer is, kunnen we gebruik maken van de binnenbanen.

Op vrijdag kunt u vanaf 14:00 uur inchecken. Van 15:00 tot 17:00 uur kunt u deelnemen aan het “rackettrekken”. Dat zijn wedstrijden van 30 minuten. Daarna speel je met iemand anders, tegen iemand anders. Een leuke manier om de andere deelnemers te leren kennen. Als u nog moet werken op vrijdag, kunt u natuurlijk ook na het tennisgedeelte aansluiten. Om 18:30 uur gaan we aan tafel voor een heerlijk drie-gangen Diner. Na een lekker ontbijt heeft u op zaterdag tussen 9:30 en 11:00 of 11:00 en 12:30 uur tennistraining. Na de training volgt een heerlijke sportieve lunch. Of wellicht gaat u voor een mooie kano tocht of een bezoekje aan het centrum van Zutphen. ‘s Middags kunt u deelnemen aan het rackettrekken van 15:00 tot 17:00 uur (zie vrijdag). Nu kunt u toepassen wat u ‘s ochtends heeft geleerd. De trainer zijn aanwezig om extra tactische en technische tips te geven. Om 18:30 uur gaan we aan tafel voor een heerlijk drie-gangen diner. Degene die nog energie hebben, kunnen nog een balletje gooien op 1 van de 10 bowlingbanen in het hotel.

Zondag krijgt u na het ontbijt eerst met de gehele groep een dynamische warming-up clinic van één uur. Deze is van 9:30 tot 10:30 uur. Daarna start direct het toernooi. U speelt wedstrijden tegen spelers van uw eigen niveau. Om 12:30 uur doen wederom een heerlijke lunch. Om 13:30 uur gaan we verder met het toernooi en om 15:00 uur doen we de prijsuitreiking en wordt het tijd om naar huis te gaan.

Vrijdag

14:00 – Inchecken

15:00 – 17:00 – Rackettrekken

18:30 – Diner

Zaterdag

8:30 – 9:30 – Ontbijt

9:30 – 11:00 – Training groep 1

11:00 – 12:30 – Training groep 2

12:30 Lunch

15:00 – 17:00 – Rackettrekken

18:30 – Diner

21:00 – Bowlen

Zondag

8:30 – 9:30 – Ontbijt

9:30 – Tennis clinic

10:30 – 12:30 – Toernooi

12:30 – Lunch

13:30 – 15:00 – Toernooi

15:00 – Prijsuitreiking en afsluitingsborrel

Tennisweekend - Prijs

Prijzen vrijdag t/m zondag

1 persoonskamer – € 370,- pp

2 persoonskamer – € 325,- pp

Wil jij graag een kamer met iemand delen? Kamer op indeling is meestal ook mogelijk. Als je dit wilt, geef dit aan bij jouw inschrijving bij opmerkingen.

Inclusief vrijdag t/m zondag:

3 Gangen keuze diner op vrijdagavond

2 uur Rackettrekken op vrijdagavond

Uitgebreid ontbijt buffet op zaterdagochtend

Tennistraining zaterdagochtend

Lunch zaterdagmiddag

Rackettrekken zaterdagmiddag

3 gangen keuze diner zaterdagavond

Ontbijt zondagochtend

Tennisprogramma zondag

Lunch zondagmiddag

Tennisweekend - Corona maatregelen

Bandana Sports stelt hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers en doet er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om je zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen zijn de hotels volledig aangepast op de nieuwe situatie. Hierbij is aan alles gedacht en voldoen wij aan alle richtlijnen voor een onbezorgd en veilig verblijf.

De horeca binnen is helaas nog gesloten. Ontbijt, lunch en avondeten worden op het ruime terras geserveerd. Bij slecht weer zal het eten op de kamer worden gebracht. De horeca sluit om 20:00 uur. De 10 bowlingbanen zijn wel geopend. Er mogen 2 personen per baan bowlen en er moet 1 baan tussen iedere baan zitten. Er kunnen dus maximaal 10 personen per shift bowlen. Er worden geen drankjes geserveerd bij de bowlingbaan.

 1. Verbeterde protocollen voor reiniging en hygiëne.
 2. Regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaartterminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.
 3. Wij bieden onze gasten desinfecterende dispensers in openbare ruimtes aan.
 4. Naleving van de procedures voor het omgaan met collega’s en gasten die ziek zijn.
 5. Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.

Wij begrijpen dat door de afgelopen periode de behoefte is ontstaan om er lekker op uit te gaan, maar dat de onzekere situatie jou mogelijk weerhoudt om een paar dagen weg te boeken. Om je gerust te stellen bieden wij je de mogelijkheid om kosteloos te annuleren, zodat je geen geld kwijt bent en je de mogelijkheid hebt om jouw boeking te verplaatsten naar een ander moment, of te annuleren.

 1. Annuleer jouw boeking t/m 5 dagen voor aankomst geheel kosteloos.
 2. Annuleer jouw boeking t/m 2 dagen voor vertrek dan ontvangt u een voucher voor een ander weekend.
 3. Annuleer je 1 dag voor vertrek of op de dag van vertrek, dan gaan wij in overleg met het hotel wat er mogelijk is.
 4. Neem contact ons op via mario@bandanasports.nl of bel 06-50401266
Inschrijven

"Absoluut topweekend met absolute toptrainers en groepsgenoten. Ik heb genoten! Hopelijk tot ziens!"

Saskia

"Twee jaar geleden met een andere tennisorganisatie meegeweest die konden niet tippen aan jullie ethousiasme en inzet."

Feiko

"Wij zijn zojuist terug gekomen van een fantastisch tennisweekend op de Veluwe. Leuke groep met verschillende leeftijden van jong en oud, allemaal even enthousiast. Trainers dank je wel!!!!"

Carla

Fotogallerij Tennisweekend

  Inschrijven