Skip to main content

Tennisweekend

23 t/m 25 februari 2024

Fletcher Hotel – Zutphen

Schrijf nu in

Tennisweekend februari

Zutphen, Nederland

 

Een gezellig Tennisweekend van vrijdag 23 tot en met zondag 25 februari 2024. Een weekend lang genieten vol luxe in het 4* Fletcher hotel in Zutphen. Uiteraard veel tennis, maar ook andere leuke activiteiten, lekker eten en drinken, feesten en tijd om te ontspannen. Een weekend om nooit meer te vergeten!

Tennisweekend - Locatie

Het luxe 4* Resort-Hotel Zutphen is uniek gelegen, met de natuur in de achtertuin en de historische stad Zutphen binnen handbereik. Een schitterende fietstocht langs de IJssel brengt je naar het centrum van Zutphen met haar monumentale panden, uitnodigende terrasjes en leuke winkeltjes. Op enkele minuten van het hotel tref je het Bronsbergenmeer, een recreatieplas met vele mogelijkheden.

Uitgebreide faciliteiten

Fletcher Resort-Hotel Zutphen biedt je sfeer, rust, culinaire verwennerij en luxe faciliteiten voor het hele gezin. Sportief baantjes trekken in het binnenzwembad of vertoeven in de fitness, heerlijk ontspannen in de sauna of solarium: het kan allemaal. Tevens beschikt het hotel over 4 binnen tennisbanen, 6 gravel buiten tennisbanen en een all-weather buiten tennisbaan. Ter afwisseling kun je een potje bowlen op één van de 10 bowlingbanen of een middagje squashen. Er zijn mogelijkheden te over!

Het 4* hotel in Zutphen beschikt tevens over een heerlijk BBQ-Restaurant waar je kunt aanschuiven om de dag compleet te maken. Voor een snelle lunch of borrel neem je plaats in de sfeervolle brasserie of in de gezellige bar. Op zonnige dagen is het goed vertoeven op ons buitenterras.

Natuurrijke omgeving

Het hotel is omringd door de Veluwe en de Gelderse Achterhoek en biedt hierdoor een oase van rust. Via prachtige wandel- of fietsroutes kom je aan bij het historische centrum van Zutphen en kun je kennismaken met de historie van deze Hanzestad.

Voor wie meer op zoek is naar cultuur zijn het Henriette Polak Museum, het Stedelijk Museum Zutphen en Museum More echte aanraders.

Tennisweekend - Programma

Het 4* Fletcher Hotel in Zutphen is een uniek Tennis hotel en beschikt over 6 verlichte gravelbanen, 4 binnenbanen en 1 all-wheater baan. Er kan altijd getennist worden. De gravelbanen zijn in februari nog gesloten. Wij zullen gebruik maken van de binnenbanen (hardcourt).

Op vrijdag kun je vanaf 14:00 uur inchecken. Van 15:00 tot 17:00 uur kun je deelnemen aan het “rackettrekken”. Dat zijn wedstrijden van 30 minuten. Daarna speel je met iemand anders, tegen iemand anders. Een leuke manier om de andere deelnemers te leren kennen. Als je nog moet werken op vrijdag, kun je natuurlijk ook na het tennisgedeelte aansluiten. Om 18:30 uur gaan we aan tafel voor een heerlijk drie-gangen Diner. Na een lekker ontbijt heb je op zaterdag tussen 9:30 en 11:00 of 11:00 en 12:30 uur tennistraining. Na de training volgt een heerlijke sportieve lunch. Of wellicht ga je voor een bezoekje aan het mooie, oude centrum van Zutphen. ‘s Middags kun je deelnemen aan het rackettrekken van 15:00 tot 17:00 uur (zie vrijdag). Nu kun je toepassen wat je ‘s ochtends hebt geleerd. De trainer zijn aanwezig om extra tactische en technische tips te geven. Om 18:30 uur gaan we aan tafel voor een heerlijk drie-gangen diner. Degene die nog energie hebben, kunnen nog een balletje gooien op 1 van de 10 bowlingbanen in het hotel.

Zondag krijg je na het ontbijt eerst met de gehele groep een dynamische warming-up clinic van één uur. Deze is van 9:30 tot 10:30 uur. Daarna start direct het toernooi. Je speelt wedstrijden tegen spelers van jouw eigen niveau. Om 12:30 uur doen wederom een heerlijke lunch. Om 13:30 uur gaan we verder met het toernooi en om 15:00 uur doen we de prijsuitreiking en wordt het tijd om naar huis te gaan.

Vrijdag

14:00 – Inchecken

15:00 – 17:00 – Rackettrekken

18:30 – Diner

Zaterdag

8:30 – 9:30 – Ontbijt

9:30 – 11:00 – Training groep 1

11:00 – 12:30 – Training groep 2

12:30 Lunch

15:00 – 17:00 – Rackettrekken

18:30 – Diner

21:00 – Bowlen

Zondag

8:30 – 9:30 – Ontbijt

9:30 – Tennis clinic

10:30 – 12:30 – Toernooi

12:30 – Lunch

13:30 – 15:00 – Toernooi

15:00 – Prijsuitreiking en afsluitingsborrel

Tennisweekend - Prijs

Prijzen vrijdag t/m zondag

1 persoonskamer – € 369,- pp

2 persoonskamer – € 339,- pp

Wil jij graag een kamer met iemand delen? Kamer op indeling is meestal ook mogelijk. Als je dit wilt, geef dit aan bij jouw inschrijving bij opmerkingen.

Inclusief vrijdag t/m zondag:

3 Gangen keuze diner op vrijdagavond

2 uur Rackettrekken op vrijdagavond

Uitgebreid ontbijt buffet op zaterdagochtend

Tennistraining zaterdagochtend

Lunch zaterdagmiddag

Rackettrekken zaterdagmiddag

3 gangen keuze diner zaterdagavond

Ontbijt zondagochtend

Tennisprogramma zondag

Lunch zondagmiddag

Inschrijven

Algemene voorwaarden

Voor onze Tennisweekenden gelden de algemene voorwaarden van Bandana Sports.

Deze vind je via de onderstaande knop.

Algemene voorwaarden

Reacties deelnemers:

"Absoluut topweekend met absolute toptrainers en groepsgenoten. Ik heb genoten! Hopelijk tot ziens!"

Saskia

"Twee jaar geleden met een andere tennisorganisatie meegeweest die konden niet tippen aan jullie ethousiasme en inzet."

Feiko

"Wij zijn zojuist terug gekomen van een fantastisch tennisweekend op de Veluwe. Leuke groep met verschillende leeftijden van jong en oud, allemaal even enthousiast. Trainers dank je wel!!!!"

Carla

Foto’s Tennisweekend

    Inschrijven