Skip to main content

Tennisweekend augustus

Dit jaar helaas geen tennisweekend in augustus

Maximaal 32 personen

Tennisweekend augustus

Zutphen, Nederland

Dit jaar helaas geen tennisweekend in augustus. De onderstaande tekst is van vorig jaar.

Na de eerdere succesvolle Tennisweekenden gaan we dit jaar wederom voor een gezellig Tennisweekend in de zomervakantie. Een weekend lang genieten vol luxe in het 4* Fletcher hotel in Zutphen. Uiteraard veel tennis maar ook andere leuke activiteiten, lekker eten en drinken, feesten en tijd om te ontspannen. Een weekend om nooit meer te vergeten!

Tennisweekend augustus - Locatie

Het luxe 4* Resort-Hotel Zutphen is uniek gelegen, met de natuur in de achtertuin en de historische stad Zutphen binnen handbereik. Een schitterende fietstocht langs de IJssel brengt u naar het centrum van Zutphen met haar monumentale panden, uitnodigende terrasjes en leuke winkeltjes. Op enkele minuten van het hotel treft u het Bronsbergenmeer, een recreatieplas met vele mogelijkheden.

Uitgebreide faciliteiten

Fletcher Resort-Hotel Zutphen biedt u sfeer, rust, culinaire verwennerij en luxe faciliteiten voor het hele gezin. Sportief baantjes trekken in het binnenzwembad of vertoeven in de fitness, heerlijk ontspannen in de sauna of solarium: het kan allemaal. Tevens beschikt het hotel over 4 binnen tennisbanen, 6 gravel buiten tennisbanen en een all-weather buiten tennisbaan. Ter afwisseling kunt u een potje bowlen op één van de 10 bowlingbanen of een middagje squashen. Er zijn mogelijkheden te over!

Het 4* hotel in Zutphen beschikt tevens over een heerlijk BBQ-Restaurant waar u kunt aanschuiven om de dag compleet te maken. Voor een snelle lunch of borrel neemt u plaats in de sfeervolle brasserie of in de gezellige bar. Op zonnige dagen is het goed vertoeven op ons buitenterras.

Natuurrijke omgeving

Het hotel is omringd door de Veluwe en de Gelderse Achterhoek en biedt hierdoor een oase van rust. Via prachtige wandel- of fietsroutes komt u aan bij het historische centrum van Zutphen en kunt u kennismaken met de historie van deze Hanzestad.

Voor wie meer op zoek is naar cultuur zijn het Henriette Polak Museum, het Stedelijk Museum Zutphen en Museum More echte aanraders.

Tennisweekend augustus - Tennisprogramma

Het 4* Fletcher Hotel in Zutphen is een uniek Tennis hotel en beschikt over 6 verlichte gravelbanen, 4 binnenbanen en 1 all-wheater baan. Er kan altijd getennist worden. Als het slecht weer is, kunnen we gebruik maken van de binnenbanen.

Op vrijdag kunt u vanaf 15:00 uur inchecken. Om 17:00 tot 19:00 uur kunt u deelnemen aan het “rackettrekken”. Dat zijn wedstrijden van 30 minuten. Daarna speel je met iemand anders, tegen iemand anders. Als u nog moet werken op vrijdag, kunt u natuurlijk ook na het tennisgedeelte aansluiten. Om 19:30 uur gaan we aan tafel voor een heerlijk drie-gangen Diner. Daarna doen we een gezellige borrel aan de bar.

Na een lekker ontbijt heeft u op zaterdag tussen 10:00 en 11:30 of 11:30 en 13:00 uur tennistraining. Na de training volgt een heerlijke sportieve lunch en kunt u lekker ontspannen in sauna, zwembad en solarium van het hotel. Of wellicht gaat u voor een mooie kano tocht of een bezoekje aan het centrum van Zutphen. ‘s Middags kunt u deelnemen aan het rackettrekken van 16:00 tot 18:00 uur (zie vrijdag). Nu kunt u toepassen wat u ‘s ochtends heeft geleerd. De trainer zijn aanwezig om extra tactische en technische tips te geven.

Om 19:30 uur gaan we aan tafel voor een heerlijk drie-gangen diner. Degene die nog energie hebben, kunnen nog een balletje gooien op 1 van de 10 bowlingbanen in het hotel. Of gezellig een drankje doen in de hotel bar of in het centrum van Zutphen.

Zondag krijgt u na het ontbijt eerst met de gehele groep een dynamische warming-up clinic van één uur. Deze is van 10:00 tot 11:00 uur. Daarna start direct het toernooi. U speelt wedstrijden tegen spelers van uw eigen niveau. Het toernooi duurt tot 13:00 uur. Daarna doen wederom een heerlijke lunch. Tijdens de lunch doen we de prijsuitreiking. Rond 14:00 uur is het programma afgelopen.

Tennisweekend augustus - Prijs

Prijzen vrijdag t/m zondag

1 persoonskamer – € 370,- pp

2 persoonskamer – € 325,- pp

Kamer op indeling is meestal ook mogelijk. Als je dit wilt, geef dit aan bij jouw inschrijving bij opmerkingen.

Inclusief vrijdag t/m zondag:

3 Gangen keuze diner op vrijdagavond

2 uur Rackettrekken op vrijdagavond

Uitgebreid ontbijt op zaterdagochtend

1,5 uur Tennistraining zaterdagochtend

Sportieve lunch zaterdagmiddag

2 uur Rackettrekken zaterdagmiddag

3 gangen keuze diner zaterdagavond

Uitgebreid ontbijt op zondagochtend

1 uur Opwarm tennis clinic zondag

3 uur Tennis toernooi zondag

Heerlijke Lunch zondagmiddag

Prijsuitreiking zondagmiddag

Inschrijven

"Absoluut topweekend met absolute toptrainers en groepsgenoten. Ik heb genoten! Hopelijk tot ziens!"

Saskia

"Twee jaar geleden met een andere tennisorganisatie meegeweest die konden niet tippen aan jullie ethousiasme en inzet."

Feiko

"Wij zijn zojuist terug gekomen van een fantastisch tennisweekend op de Veluwe. Leuke groep met verschillende leeftijden van jong en oud, allemaal even enthousiast. Trainers dank je wel!!!!"

Carla

Fotogallerij Tennisweekend

    Inschrijven