Skip to main content

Tennisreis oktober

Data en locatie nog niet bekend

Prijzen op aanvraag

Tennisreis oktober

Data en locatie nog niet bekend

Tekst van 2022: We gaan het weer doen! Van zaterdag 8 oktober tot en met zaterdag 15 oktober 2022 nemen wij je mee naar het geweldige Paloma Foresta Resort nabij Kemer in Turkije. Dit fantastische 5 sterren ultra all inclusive resort vinden wij het mooiste, leukste en beste resort waar wij de afgelopen 10 jaar zijn geweest. Alle leeftijden en niveaus zijn welkom want lekker tennissen en veel gezelligheid staan centraal tijdens deze week.

Tennisreis oktober - Locatie

Het ultra inclusive 5 sterren resort PALOMA Foresta nabij Kemer is DE locatie voor een perfecte tennisreis. Wij zijn hier al ontelbare keren te gast geweest met onze groepen. In onze ogen het beste tennishotel in Turkije. Met 6 goed onderhouden kunstgras tennisbanen is er altijd mogelijkheid om lekker te tennissen. En natuurlijk de Beachbar voor onvergetelijke avonden!!

 • Uniek strandconcept: Persoonlijke verwenning op het strand
 • Biologische groente, fruit en wijn
 • Gelegen in een prachtige tuin
 • Zeer verzorgde kamers en een uitgebreid wellnesscenter

Prachtig klasse hotel van de bekende Paloma-keten met een goede service, een professioneel wellnesscenter, verzorgde kamers en een uitstekende keuken. Het hotel is weids opgezet en ligt in een prachtige tuin, direct aan de Middellandse zee. Heerlijk genieten dus! Gelegen aan de voet van het indrukwekkende Taurus-gebergte, omgeven door weelderige vegetatie en geurige dennenbossen.

De comfortabele kamers, 7 restaurants, waarvan 6 à la carte, diverse bars, het amfitheater, een wellnesscenter, het fitnesscenter, de aanwezigheid van een Nederlandse guest relation en diverse binnen- en buiten zwembaden zijn allemaal ingrediënten voor een onvergetelijke luxe vakantie aan de Turkse Riviera. Het hotel is gunstig gelegen aan het strand van de Middellandse Zee, in Beldibi, halverwege Antalya en Kemer. De luchthaven van Antalya ligt op ca. 40 km.

Tennisreis oktober - Tennisprogramma

Hotel PALOMA Foresta beschikt over 7 kunstgras banen direct aan zee. Na een verhitte training of wedstrijd kun je dus direct de heerlijke middellandse zee in duiken. Er worden 4 dagen 1,5 uur tennistrainingen in de ochtenden gegeven. Er is één vrije dag waarop er een leuke excursie wordt aangeboden. Je kunt mee gaan op stap buiten het hotel of lekker je eigen gang gaan deze dag.

Voor degene die dat willen, wordt er de eerste dag een video analyse gedaan. Je ontvangt een persoonlijke slagen analyse op papier, per slag 1 of 2 tips. Met deze tips gaan we de hele week aan de slag.

Tijdens de tennislessen in de ochtenden behandelen wij de 5 hoofdspel situaties van het tennisspel, namelijk:

 • Baselinespel (forehand en backhand)
 • Oplopen en netspel (aproach, volleys en smash)
 • Spelen tegen de netspeler
 • Service
 • Return op service

Privé training

Als u behoefte heeft aan nog wat extra training, kunt u ervoor kiezen om ter plekke één of meerdere privé trainingen te boeken.

Racket trekken

Iedere middag kunt u nog 2 uur wedstrijden spelen. Eén van onze trainers staat voor u klaar voor een wedstrijdindeling.

Slot Toernooi

De laatste dag organiseren wij het Slot Toernooi. U speelt verschillende wedstrijden op uw eigen niveau.

Tennisreis oktober - Reisinformatie

Vluchttijden

08-10-2022   AMS – AYT  OR000   vertrek 08:10 uur  aankomst 10:05 uur

15-10-2022   AYT – AMS  OR000   vertrek 13:10 uur   aankomst 16:35 uur

Vluchttijden zijn onder voorbehoud

Dag 1 is de reisdag. Wij ontvangen je op Schiphol met jouw tickets en helpen eventueel met inchecken. Op Schiphol vragen wij je om een spelerskaart in te vullen. Aan de hand van deze gegevens maken wij voorlopige tennisgroepjes (maximaal 4 personen). In het hotel organiseren wij een welkomstborrel. Tijdens deze borrel vertellen wij het programma voor de komende week, maak je nader kennis met de andere deelnemers en maken wij de voorlopige trainingsgroepjes bekend.

Wij gaan tussen 19:00 en 19:30 uur aan tafel, je kunt aanschuiven wanneer je wilt. Als je graag met jouw eigen partner of groep wilt eten kan dat natuurlijk ook. Naast het tennisprogramma organiseren wij nog veel meer leuke activiteiten. Denk aan een spelletjesavond, karaoke, dansen in de disco en natuurlijk de inmiddels legendarische ‘Gala avond’. Ook organiseren wij een aantal activiteiten buiten het hotel. Een excursie, een bezoekje aan de lokale stad en natuurlijk een bezoek aan de Hamam. Uiteraard kun je zelf kiezen of je hier aan wilt deelnemen.

Over de reis

Wij krijgen vaak de vraag of er nog extra kosten aan de reis verbonden zijn. De prijs die je bij ons op de site ziet staan, is de prijs die je betaalt. Geen extra reserveringskosten of iets dergelijks! Paloma Foresta is Ultra All Inclusive. Dat betekend dat je kunt drinken en eten wat je wilt. Je hebt Turkije een visum nodig, daar zijn wel wat kosten aan verbonden en moet je zelf verzorgen. Je kunt deze via deze website bestellen: www.evisa.gov.tr/nl

Inclusief

 • Ultra all inclusive
 • Persoonlijke begeleiding vliegveld – hotel v.v.
 • Vier dagen 1,5 uur tennistraining
 • Dagelijks rackettrekken
 • Slot Toernooi
 • Touroperator is aangesloten bij ANVR en SGR
 • Administratiekosten en calamiteitenfonds
 • Zeven overnachtingen 1, 2 of 3 persoonskamer
 • Chartervlucht Amsterdam – Turkije v.v. inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslagen
 • Persoonlijke begeleiding gehele reis

Exclusief

 • Zelf af te sluiten reis- en annuleringsverzekering
 • Toeslag 1 persoonskamer
 • Eventuele extra excursies
 • Eventuele privé trainingen
 • Bagage kosten
 • Visum zelf aanvragen (www.e-visums.nl/turkije)

Tennisreis oktober - Prijzen

Vluchttijden

08-10-2022 op aanvraag

15-10-2022 op aanvraag

Prijzen

Voor deze reis boek je zelf jouw reis en verblijf via Tui.nl of de Vakantiediscounter.nl. Je betaalt dan bij ons apart voor het Tennis & Fun programma. De kosten hiervoor bedragen € 300,-. Meld je wel ALTIJD ook bij ons aan. Dan weten wij wie er mee gaat en of er nog voldoende plek is.

Geen tennis?

Ook is het mogelijk om mee te gaan zonder te tennissen. Als je niet tennist ontvangt u een korting van € 200,-. Je kunt dan wel deelnemen aan alle andere activiteiten.

Geen training

Als je niet wilt deelnemen aan onze groepstrainingen maar wel mee wilt doen met de rest van het Tennisprogramma? Dat kan! Je kunt dan wel mee doen met het rackettrekken (wedstrijden) ’s middags, privé trainingen en het Slot Toernooi. U ontvangt een korting van € 100,-.

Bagage

De prijzen van de bagage vind je op de website van de reisorganisatie. Als handbagage mag u 1 stuk van 10 kg mee nemen (max 45 x 40 x 25 cm). Hieronder de prijzen voor extra bagage.

 • 0 – 20 kilo
 • 21 – 30 kilo

Extra beenruimte / stoelen reserveren

Het reserveren van extra beenruimte of een speciale stoel is voor een groep altijd lastig. Dit heeft te maken met de privacy wetgeving voor groepen. Mocht je dit toch graag willen, neem dan contact met ons op. Wij excuseren ons hier voor!

Inschrijven

Video Tennisreizen

Ervaringen Tennisreizen

"De tennisreis naar Turkije was weer superleuk. We heben genoten van alles wat onze geweldige entertrainers ons hebben voorgeschoteld. Tennislessen, rackettrekken, entertainment, cultureel enz. Een echte aanrader voor iedereen, die van tennis en gezelligheid houdt."

Marion

"Twee jaar geleden met een andere tennisorganisatie meegeweest die konden niet tippen aan jullie ethousiasme en inzet."

Feiko

"Wij zijn zojuist terug gekomen van een fantastische tennisvakantie uit Turkije. Leuke groep met verschillende leeftijden van jong en oud, allemaal even enthousiast. Trainers dank je wel!!!!"

CarlaTennisreis

"Als je een keer geweest bent, wordt het een verslaving! Eentje waar je gewoon niet vanaf wil komen."

HenkTennisreizen

"Twee jaar geleden met een andere tennisorganisatie mee geweest die konden niet tippen aan jullie enthousiasme en inzet."

FransTennisreizen

"De tennisreis was een bijzondere ervaring en wat mij betreft niets dan lof over jullie kwaliteiten als mens, tennisser(ster), trainer en organisator. Ik heb nu 5 tennisvakanties meegemaakt, maar deze week overtrof al mijn tennisvakantie-ervaringen."

PieterTennisreizen

Foto's hotel

  Inschrijven