Skip to main content

Tennisreis maart

7 tot en met 14 maart 2020 – Turkije

Maximaal 32 deelnemers

Vanaf € 795,-

Tennisreis maart

Paloma Foresta*****

Kemer, Turkije

Een ongelofelijke prijs voor een ongelofelijk goed hotel!! Van zaterdag 7 maart tot en met zaterdag 14 maart 2020 nemen wij u mee naar het geweldige Paloma Foresta Resort nabij Kemer in Turkije. Dit fantastische 5 sterren ultra all inclusive resort vinden wij het mooiste, leukste en beste resort waar wij de afgelopen 10 jaar zijn geweest. Alle leeftijden en niveau’s zijn welkom want lekker tennissen en veel gezelligheid staan centraal tijdens deze week.

Tennisreis Maart - Locatie

Het ultra inclusive 5 sterren resort PALOMA Foresta nabij Kemer is DE locatie voor een perfecte tennisreis. Meerdere keren zijn wij te gast geweest in dit geweldige resort. In onze ogen het beste tennishotel in Turkije. Met 6 goed onderhouden kunstgras tennisbanen is er altijd mogelijkheid om lekker te tennissen. En natuurlijk de Ierse Pub voor onvergetelijke avonden!!

 • Uniek strandconcept: Persoonlijke verwenning op het strand
 • Biologische groente, fruit en wijn
 • Gelegen in een prachtige tuin
 • Zeer verzorgde kamers en een uitgebreid wellnesscenter

Prachtig klasse hotel van de bekende Paloma-keten met een goede service, een professioneel wellnesscenter, verzorgde kamers en een uitstekende keuken. Het hotel is weids opgezet en ligt in een prachtige tuin, direct aan de Middellandse zee. Heerlijk genieten dus! Gelegen aan de voet van het indrukwekkende Taurus-gebergte, omgeven door weelderige vegetatie en geurige dennenbossen.

De confortabele kamers, 7 restaurants, waarvan 6 à la carte, diverse bars, het amfitheater, een wellnesscenter, het fitnesscenter en diverse binnen- en buiten zwembaden zijn allemaal ingrediënten voor een onvergetelijke luxe vakantie aan de Turkse Riviera.

Het hotel is gunstig gelegen aan het strand van de Middellandse Zee, in Beldibi, halverwege Antalya en Kemer. De luchthaven van Antalya ligt op ca. 40 km.

Tennisreis Maart - Tennisprogramma

Hotel Paloma Foresta beschikt over 6 keurig verzorgde kunstgras tennisbanen.

Omdat wij een scherpe analyse van uw slagen belangrijk vinden, kunt u er voor kiezen om de eerste dag een video van uw slagen te laten maken. Aan de hand van de beelden ontvangt u een persoonlijke slagen analyse op papier, per slag 1 of 2 tips. Met deze tips gaan we de hele week aan de slag.

Tijdens de tennislessen in de ochtenden behandelen wij de 5 hoofdspel situaties van het tennisspel, namelijk:

 • Baselinespel (forehand en backhand)
 • Oplopen en netspel (aproach, volleys en smash)
 • Spelen tegen de netspeler
 • Service
 • Return op service

Privé training

Als u behoefte heeft aan nog wat extra training, kunt u ervoor kiezen om ter plekke één of meerdere privé trainingen te boeken.

Racket trekken

Iedere middag kunt u nog 2 uur wedstrijden spelen. Eén van onze trainers staat voor u klaar voor een wedstrijdindeling.

Slot Toernooi

De laatste dag organiseren wij het Slot Toernooi. U speelt verschillende wedstrijden op uw eigen niveau.

Tennisreis Maart - Reisinformatie

Dag 1 is de reisdag. Wij ontvangen u op Schiphol met uw tickets en helpen u met inchecken. Uiteraard reizen wij ook met u mee. Op Schiphol vragen wij u een spelerskaart in te vullen. Aan de hand van deze gegevens maken wij voorlopige tennisgroepjes (maximaal 4 personen). In het hotel organiseren wij een welkomstborrel. Tijdens deze borrel vertellen wij u het programma voor de komende week, maakt u nader kennis met uw reisgenoten en maken wij de voorlopige trainingsgroepjes bekend.

Wij gaan tussen 19:00 en 19:30 uur aan tafel, u kunt aanschuiven wanneer u wilt. Als u graag met uw eigen partner of groep wilt eten kan dat natuurlijk ook. Naast het tennisprogramma organiseren wij nog veel meer leuke activiteiten. Na het avondeten organiseren wij iedere avond wel iets leuks. Denk aan een spelletjesavond, karaoke, dansen in de disco en natuurlijk de inmiddels legendarische ‘Pubquiz’. Ook organiseren wij een aantal activiteiten buiten het hotel. Een excursie, een bezoekje aan de lokale stad en natuurlijk een bezoek aan de Hamam. Uiteraard kunt u zelf kiezen of u hier aan wilt deelnemen.

Over de reis

Wij krijgen vaak de vraag of er nog extra kosten aan de reis verbonden zijn. De prijs die u bij ons op de site ziet staan, is de prijs die u betaalt. Geen extra reserveringskosten of iets dergelijks! Wij organiseren wel nog wat excursies buiten het hotel. Hier zijn wel extra kosten voor maar zijn uiteraard niet verplicht. Voor Turkije is een visum nodig. U kunt deze via deze website bestellen: www.visumland.nl/turkije

Inclusief

 • Ultra All inclusive verzorging 24 uur per dag
 • Persoonlijke begeleiding vliegveld – hotel v.v.
 • Vijf dagen 1,5 uur tennistraining
 • Dagelijks rackettrekken
 • Slot Toernooi
 • Touroperator is aangesloten bij ANVR en SGR
 • Administratiekosten en calamiteitenfonds
 • Zeven overnachtingen 1 of 2 persoonskamer
 • Chartervlucht Amsterdam – Turkije v.v. inclusief luchthavenbelasting en brandstoftoeslagen
 • Persoonlijke begeleiding gehele reis

Exclusief

 • Zelf af te sluiten reis- en annuleringsverzekering
 • Toeslag 1 persoonskamer
 • Bagage kosten
 • Eventuele extra excursies
 • Eventuele prive trainingen
 • Aanvraag en betaling visum

Tennisreis Maart - Vluchtinformatie

De vluchten worden verzorgd door Corendon Airlines.

Vluchttijden

Zaterdag 7-3-2020 Amsterdam – Antalya

Zaterdag 14-3-2020 Antalya – Amsterdam

(Vluchttijden nog onbekend)

Tennisreis Maart - Prijzen

VROEGBOEK ACTIE

 • 1 persoonskamer – € 925,-
 • 2 persoonskamer – € 795,-

Prijs na 6 oktober 2019

 • 1 persoonskamer – € 1075,- (op aanvraag)
 • 2 persoonskamer – € 845,- (op aanvraag)

Geen Tennis

Wilt uw partner of vriend/vriendin niet tennissen maar wel gezellig mee? Het is mogelijk om mee te gaan zonder te tennissen. U ontvangt dan een korting van € 100,-. U kunt dan uiteraard wel deelnemen aan alle andere activiteiten.


 

Geen training

Als u mee wilt en niet wilt deelnemen aan onze groepstrainingen maar wel aan de rest van het tennisprogramma? Dat kan! U kunt dan wel met het rackettrekken (wedstrijden) ’s middags, privé trainingen en het Slot Toernooi meedoen. U ontvangt een korting van € 50,-.


Bagage

Ruimbagage is nog niet bij de prijs inbegrepen. Ruimbagage is bij te boeken voor € 34,- per koffer van 20 kg. Als u geen bagage wilt reserveren, geef dit bij uw inschrijving aan. Wij gaan er vanuit dat iedereen 20 kg nodig heeft.

Alle deelnemers hebben standaard 1 stuk a 10 kg handbagage (45x40x25 cm).


Extra beenruimte / stoelen reserveren

Extra beenruimte of een bepaalde stoel reserveren, kan pas vanaf 2 maanden voor vertrek. U kunt dit aangeven in uw reservering. Helaas kunnen wij niet garanderen dat dit ook echt mogelijk is.

Inschrijven

Video Tennisreizen

Ervaringen Tennisreizen

"Wij zijn zojuist terug gekomen van een fantastische tennisvakantie uit Turkije. Leuke groep met verschillende leeftijden van jong en oud, allemaal even enthousiast. Trainers dank je wel!!!!"

CarlaTennisreis

Wij zijn zojuist terug gekomen van een fantastische tennisvakantie uit Turkije. Leuke groep met verschillende leeftijden van jong en oud, allemaal even enthousiast. Trainers dank je wel!!!!

CarlaTennisreis

Twee jaar geleden met een andere tennisorganisatie mee geweest die konden niet tippen aan jullie enthousiasme en inzet.

FeikoTennisreis

De tennisreis was een bijzondere ervaring en wat mij betreft niets dan lof over jullie kwaliteiten als mens, tennisser(ster), trainer en organisator. Ik heb nu 5 tennisvakanties meegemaakt, maar deze week overtrof al mijn tennisvakantie-ervaringen.

PieterTennisreis

De tennisreis naar Turkije was weer superleuk. We hebben genoten van alles wat onze geweldige entertrainers ons hebben voorgeschoteld. Tennislessen, rackettrekken, entertainment, cultureel enz. Een echte aanrader voor iedereen, die van tennis en gezelligheid houdt.

MarionTennisreis

Als je een keer geweest bent, wordt het een verslaving! Eentje waar je gewoon niet vanaf wil komen.

HenkTennisreis

Foto's hotel

  Inschrijven