Skip to main content

Beachtennisreis februari

Curaçao – Jan Thiel baai – 9 t/m 17 februari 2022

Maximaal 24 deelnemers

Prijs indicatie - € 1100,-

Beachtennisreis februari

Jan Thiel Baai

Livingstone Resort ****

Curaçao

Ongestoord relaxen in de fraaie tropische bloementuin aan het schitterende grote zwembad en heerlijk met de voetjes in het zand beachtennissen aan het strand van de Jan Thiel Baai. Wie gaat er mee met de allereerste Beachtennis reis van Bandana Sports naar het zonovergoten Curaçao!

Anders dan bij onze ‘normale’ tennisreizen, boek je de reis en verblijf nu zelf en het beachtennis pakket boek je bij ons. Wij adviseren om te boeken bij onze vaste touroperator Corendon in het Livingstone Jan Thiel Resort. Mocht je ergens anders willen overnachten of langer willen verblijven, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Geef dit aan bij jouw boeking voor het beachtennis pakket bij ons. Voor het beachtennis pakket ontvang je een factuur van Bandana Sports.

Let op! Wij adviseren om het Livingstone Jan Thiel resort te boeken via Corendon omdat wij daar ook verblijven. Het is natuurlijk wel zo gezellig om met de deelnemers in hetzelfde resort te verblijven. Maar je kunt ook boeken via een andere reisorganisatie of op bij een andere locatie. Denk bijvoorbeeld aan het Chogogo Dive & Beach resort van Tui. Beide locaties liggen op loopafstand van het beachtennis park in de Jan Thiel Baai.

www.corendon.nl/curacao/jan-thiel-baai/livingstone-jan-thiel-resort

www.tui.nl/papagayo-beach-hotel

Locatie

Livingstone Jan Thiel Resort ****

Een hotel met zo’n inspirerende naam moet wel iets bijzonders zijn! Het kleurrijke en sfeervolle Livingstone Jan Thiel Resort is deels eigendom van Corendon én een echte bestseller. Dat komt niet in de laatste plaats door het sympathieke en betrokken Nederlandse management dat goed aanvoelt wat gasten willen. Ongestoord relaxen in de fraaie tropische bloementuin aan het schitterende grote zwembad bijvoorbeeld of leren duiken bij het duikcentrum Jan Thiel Diving. Het behulpzame en vriendelijke personeel staat altijd klaar om je te informeren of om een reservering te maken bij een van de vele restaurants in Jan Thiel baai. Liever ’s avonds de deur niet uit? Dan zoek je een tafeltje bij het eigen Don’s Restaurant bij het resort (geopend volgens de gebruikelijke tijd tot 22:00 uur).

Als gast van het populaire 4-sterren Livingstone Resort heb je bovendien gratis toegang tot het luxe Jan Thiel-strand en Jan Thiel Plaza (2 minuten lopen). Dit prachtige nieuwe centrum biedt alles wat je je maar kunt wensen: een ruim strand, verschillende loungebedden, luxe strandclubs, restaurants, health club, duikschool, verschillende winkels en een spa. In de directe omgeving worden diverse watersportmogelijkheden aangeboden. Adembenemende zonsondergangen en romantische avonden op het sfeervol verlichte resort maken het ultieme vakantieplaatje compleet.

Programma

Op 5 minuten loopstand ligt het Beachtennis Curacao complex op het strand van de prachtige en sfeervolle Jan Thiel baai. Met 3 beachtennis velden een heerlijke locatie om lekker met de voetjes in het zand te spelen.

Onze mee gereisde ervaren entertrainers verzorgen iedere ochtend een actieve training van 1,5 uur. De ene dag train je van 10:00 tot 11:30 uur en de andere dag train je van 11:30 tot 13:00 uur. Bij beachtennis mag de bal niet stuiteren, dus je traint hier met name je volleys en je smash. Je gaat hier op de tennisbaan ook echt profijt van hebben. Perfect voor jouw dubbelspel! Wij verzorgen het materiaal. Dus beachtennis rackets en ballen zijn aanwezig. Op de laatste dag organiseren wij een leuk slot toernooi. Word jij de eerste Bandana Beachtennis kampioen?

’s Avonds hoef je je uiteraard ook niet te vervelen. Onze entertrainers drinken gezellig een drankje mee en zullen er leuke dingen worden georganiseerd zoals een spelletjesavond, karaoke, dansen enz. Om de dag organiseren we een middag excursie. We kijken ter plekke waar behoefte aan is en wat leuk is om te doen. Denk aan een snorkel trip, bezoek aan de grotten van Hato, het Slavenmuseum, een (buggy) tocht naar het noorden en klim naar de top van de 372 meter hoge Christoffelberg.

Niks is verplicht! Het is jouw vakantie. Dus als je een keer lekker aan het strand wilt blijven liggen of iets anders wilt doen, dan kan dat natuurlijk altijd.

Woensdag9-2Dag 1Reisdag
Donderdag10-2Dag 2Les 1vrij
Vrijdag11-2Dag 3Les 2Excursie
Zaterdag12-2Dag 4Les 3vrij
Zondag13-2Dag 5Vrije dagExcursie dag
Maandag14-2Dag 6Les 4vrij
Dinsdag15-2Dag 7Les 5Excursie
Woensdag16-2Dag 8Toernooivrij
Woensdag16-2Dag 8NamiddagTerugreis
Donderdag17-2Dag 9Reisdag

Reisinformatie

Dag 1 is de reisdag. Jij boekt zelf jouw reis, dus je krijgt zelf al jouw reisdocumenten van jouw reisorganisatie opgestuurd. Wij ontmoeten jullie graag op een vooraf afgesproken ontmoetingsplek voorbij de douane op Schiphol. Het zou kunnen zijn dat je een andere vlucht hebt geboekt. We ontmoeten elkaar dan op de bestemming.

Op Curaçao organiseren wij op woensdagavond een welkomstborrel. Tijdens deze borrel nemen wij het programma met jullie door, maak je nader kennis met jouw reisgenoten en maken wij de voorlopige trainingsgroepjes bekend.

Wij gaan dagelijks tussen 19:00 en 19:30 uur aan tafel bij een van de gezellige restaurants in de Jan Thiel baai. Iedere ochtend vertellen wij bij de training waar wij die avond gaan eten. Je kunt aanschuiven wanneer je wilt. Geef dit wel die ochtend bij ons aan ivm reserveren. Als je graag met jouw eigen partner of groep ergens anders wilt eten kan dat natuurlijk ook. Naast het tennisprogramma organiseren wij nog veel meer leuke activiteiten. ’s Avonds hoef je je uiteraard ook niet te vervelen. Onze entertrainers drinken gezellig een drankje mee en zullen er weer leuke dingen worden georganiseerd zoals een spelletjesavond, karaoke, dansen enz. Om de dag organiseren we een middag excursie. We kijken ter plekke waar behoefte aan is en wat leuk is om te doen. Denk aan een snorkel trip, bezoek aan de grotten van Hato, het Slavenmuseum, een (buggy) tocht naar het noorden en klim naar de top van de 372 meter hoge Christoffelberg. Uiteraard kun je zelf kiezen of je hier aan wilt deelnemen of gewoon lekker aan het strand wil blijven liggen.

Over de reis

De reis en het verblijf boek je zelf via een touroperator of reisbureau. De prijzen en vluchttijden kunnen per dag variëren. Zoek vooral naar de beste optie voor jou! Check de onderstaande link voor de beschikbaarheid en prijzen. Als je geen geschikte reis kunt vinden, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Hieronder de twee locaties die wij adviseren.

www.corendon.nl/curacao/jan-thiel-baai/livingstone-jan-thiel-resort

www.tui.nl/papagayo-beach-hotel

Inclusief

 • Vijf dagen 1,5 uur beachtennis training
 • Slot Toernooi
 • Persoonlijke begeleiding

Exclusief

 • Reis en verblijf
 • Zelf af te sluiten reis- en annuleringsverzekering
 • Toeslag 1 persoonskamer
 • Bagage kosten
 • Eten en drinken
 • Eventuele kosten excursies
 • Extra kosten corona maatregelen

Vluchtinformatie

Vluchttijden

Woensdag 9-2-2022 Amsterdam – Curaçao 11:20 – 16:20 uur

Woensdag 16-2-2022 Curacao – Amsterdam 18:05 – 08:10 uur (donderdag 17-2-2022)

Let op! Dit zijn de vluchttijden bij Corendon maar jouw vluchttijden kunnen natuurlijk anders zijn. Geef dit aan bij jouw boeking voor het Beachtennis gedeelte bij ons. Dan weten wij wanneer je ongeveer aankomt.

Eten en drinken

Het eten en drinken is helaas niet inclusief bij deze reis. Bij de appartementen in het Livingstone Jan Thiel Resort heb je een eigen keuken en kun je zelf ook eten in jouw eigen appartement. Je kunt er ook voor kiezen om het ontbijt bij te boeken bij jouw reservering. Check bij jouw reisorganisatie voor de mogelijkheden. Wij kijken ter plekke voor leuke restaurants om het avond eten te doen. Iedere ochtend bij de trainingen geven wij aan waar we ’s avonds gaan eten. Je kunt dan bij ons aangeven of je bij ons aansluit of ergens anders gaat eten. Het is natuurlijk leuk om verschillende restaurants te proberen. Dat zelfde geldt ook voor de lunch.

Beachtennis

Beachtennis is een ontzettend leuke sport en zeer populair op de Nederlands Antillen. Maar ook op de Nederlandse stranden wordt in de zomer veel gebeachtennist. En dan hebben we het niet over beachball. Beachtennis speel je op een beachvolleyball veld en met een oranje tennisbal. Het racket is wat kleiner dan een normaal tennisracket en heeft geen snaren. Je kunt enkel en dubbelspel spelen maar er wordt over het algemeen alleen dubbelspel gespeeld. Je mag de bal in het dubbelspel niet overspelen naar je medespeler, de bal moet direct over het net.

Wij zorgen voor rackets en ballen. Dus je geen eigen beachtennis racket aan te schaffen. Kijk eerst maar eens of je het leuk vindt! Mocht je een eigen beachtennis racket hebben, geef dit dan aan bij jouw inschrijving voor het beachtennis gedeelte bij de opmerkingen.

Prijzen

Prijs Beachtennis programma

 • € 300,- inclusief 9% btw

Wij adviseren om de reis en het verblijf te boeken via Corendon of Tui. Maar je kunt er ook voor kiezen om te boeken bij een andere reis organisatie. Zorg dat je in ieder geval iets in de Jan Thiel Baai boekt. Daar zit het Beachtennis park. Denk bijvoorbeeld aan Livingstone Jan Thiel Resort via Corendon of het iets luxere Chogogo Dive & Beach resort ook in de Jan Thiel baai van Tui. Belangrijk is wel dat je OOK aanmeldt bij ons voor het Beachtennis programma. Wij moeten natuurlijk weten hoeveel deelnemers wij hebben ivm de trainers die mee gaan en de te reserveren beachtennis velden. Je ontvangt een factuur voor het Beachtennis programma vanuit ons. Check de beschikbaarheid en data via de onderstaande link:

www.corendon.nl/curacao/jan-thiel-baai/livingstone-jan-thiel-resort

www.tui.nl/papagayo-beach-hotel


Geen Tennis

Wilt uw partner of vriend/vriendin niet beachtennissen maar wel gezellig mee? Uiteraard is dit ook mogelijk. Jij boekt zelf de reis en verblijf.  Dus neem gezellig een vriend of vriendin mee.


Te weinig deelnemers?

Dit is de eerste keer dat we een Beachtennisreis organiseren en dat is natuurlijk best een beetje spannend. Wat als we te weinig deelnemers hebben? Het moet natuurlijk wel rendabel zijn om een (dure) reis naar Curaçao te organiseren. We hebben minimaal 6 deelnemers nodig om de reis door te kunnen laten gaan. Maar heel eerlijk, wij willen zelf ook gewoon heel graag die kant op! Dus wij doen er alles aan om in februari lekker met jou in de zon te zijn.

Corona

Helaas hebben wij nog steeds te maken met deze vervelende situatie. Daarom kiezen wij dit jaar voor een andere vorm van inschrijven. Check bij de touroperator of reisorganisatie wat de huidige maatregels zijn voor jouw reis. Ook belangrijk om te checken welke papieren je vooraf moet regelen en of je een PCR-test moet laten zien op Schiphol. Zowel Corendon als Tui hier duidelijke up to date informatie over. Het is wel een goede tip om een goede reis- en annuleringsverzekering voor deze reis af te sluiten. Dit kun je tijdens jouw boeking meestal toevoegen.

www.corendon.nl/verantwoord-reizen

www.tui.nl/corona-maatregelen

Annulering

Wij begrijpen dat door de afgelopen periode de behoefte is ontstaan om er lekker op uit te gaan, maar dat de onzekere situatie jou mogelijk weerhoudt om een vakantie te boeken. Om je gerust te stellen bieden wij je de mogelijkheid om het beachtennis programma (gedeeltelijk) te annuleren. Wij zitten alleen helaas wel met de gemaakte kosten voor de trainers die mee reizen. Daarom hebben we deze annuleringsvoorwaarden voor het beachtennis programma. Check jouw reisorganisatie voor de annuleringsvoorwaarden voor jouw reis.

 1. Annuleer jouw boeking t/m 14 dagen voor aankomst geheel kosteloos.
 2. Annuleer jouw boeking t/m 7 dagen voor vertrek de helft van het bedrag (€ 150,-).
 3. Annuleer na 6 dagen voor of op de dag van vertrek dan is er helaas geen vergoeding.
 4. Als je moet annuleren, neem dan zsm contact met ons op via mario@bandanasports.nl of bel 06-50401266
Inschrijven

Video Beachtennis Curaçao

Ervaringen Tennisreizen

"Wij zijn zojuist terug gekomen van een fantastische tennisvakantie uit Turkije. Leuke groep met verschillende leeftijden van jong en oud, allemaal even enthousiast. Trainers dank je wel!!!!"

CarlaTennisreis

Wij zijn zojuist terug gekomen van een fantastische tennisvakantie uit Turkije. Leuke groep met verschillende leeftijden van jong en oud, allemaal even enthousiast. Trainers dank je wel!!!!

CarlaTennisreis

Twee jaar geleden met een andere tennisorganisatie mee geweest die konden niet tippen aan jullie enthousiasme en inzet.

FeikoTennisreis

De tennisreis was een bijzondere ervaring en wat mij betreft niets dan lof over jullie kwaliteiten als mens, tennisser(ster), trainer en organisator. Ik heb nu 5 tennisvakanties meegemaakt, maar deze week overtrof al mijn tennisvakantie-ervaringen.

PieterTennisreis

De tennisreis naar Turkije was weer superleuk. We hebben genoten van alles wat onze geweldige entertrainers ons hebben voorgeschoteld. Tennislessen, rackettrekken, entertainment, cultureel enz. Een echte aanrader voor iedereen, die van tennis en gezelligheid houdt.

MarionTennisreis

Als je een keer geweest bent, wordt het een verslaving! Eentje waar je gewoon niet vanaf wil komen.

HenkTennisreis

Foto's hotel

  Inschrijven