Skip to main content

Tennis lessen TC Langeraar

Bandana Sports verzorgt de tennislessen bij TC Langeraar voor de jeugd en voor de senioren. Hieronder vind je informatie over de tennislessen en hoe je kunt inschrijven. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via:

mario@bandanasports.nl / 06-50401266

Les regelement

Proeflessen Tennis/Padel

Tennis lessen TC Langeraar

Van april tot eind november kun je lekker buiten tennissen bij TC Langeraar. Wil je Tennis een keer proberen? Maak dan gebruik van onze Maak-kennis-met-Tennis lessen. Dat zijn 3 proeflessen en je kunt dan kijken of jij of jouw kind het leuk vindt. Je hoeft dan nog geen lid te zijn van de vereniging. Als je het leuk vindt, dan kun je alsnog lid worden en instromen in de gewone tennis lessen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

In de winterperiode (november tot en met maart) is het de vraag of de tennisbanen open kunnen blijven. Bij TC Langeraar spelen we op gravelbanen en die kunnen helaas niet tegen sneeuw en vorst. In geval van sneeuw en/of vorst worden de tennisbanen helaas tot en met maart gesloten. Als je in winterperiode proeflessen wilt volgen, neem ook dan contact met ons op.

mario@bandanasports.nl / 06-50401266

Tennisles jeugd

Bij TC Langeraar maken wij gebruik van het Tenniskids systeem van de Tennisbond voor de kinderen tot 12 jaar. Tenniskids is geheel afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Daardoor leren ze het spel razendsnel spelen. Vijf kleuren brengen hun vooruitgang in kaart: Blauw (4 tot 6 jaar), Rood (6 tot 8 jaar), Oranje (8 tot 10 jaar), Groen (10 tot 12 jaar) en Geel (12 tot 18 jaar). Bij iedere kleur horen andere baangroottes en balsoorten. Bij het lidmaatschap van de jeugd bij TC Langeraar hoort automatisch ook 18 weken tennistraining.

Kosten Tennisles

We trainen dit jaar van april t/m november. Je kunt als groep inschrijven voor de door jouw gewenste tijd. Als je alleen bent maar wel in een groep wilt trainen, geef dan jouw beschikbaarheid aan en dan zoeken wij een geschikte groep voor jou. Een standaard groepsles duurt 1 uur (waarvan 10 minuten pauze voor de trainer). Het seizoen is verdeeld in 2 series. De eerste serie is tot de zomer (schoolvakantie) en de tweede periode daarna. De jeugd heeft standaard 18 weken les.

Je kunt natuurlijk ook losse tennislessen boeken. Eén les van 1 uur kost € 63,50. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Alle prijzen zijn inclusief 9% btw.

De data voor jouw lesdag kun je hieronder terug vinden.

Kosten 13 weken training (volwassenen)

voor de zomervakantie

5 personen – € 165,10

4 personen – € 206,40

3 personen – € 275,20

2 personen – € 412,75

1 persoon – € 825,50

Kosten 23 weken training (volwassenen)

voor en na de zomervakantie

5 personen – € 292,10

4 personen – € 365,15

3 personen – € 486,85

2 personen – € 730,25

1 persoon – € 1460,50

Regen/weersomstandigheden

Het kan zijn dat een les niet door kan gaan in verband met regen of andere weersomstandigheden. De trainer probeert dit zo spoedig mogelijk te melden. De lessen bij de jeugd gaan in het voor- en najaar altijd door. Bij regen zal er voor de jeugd binnen theorie training gegeven worden. Bij de volwassenen zal de eerste les die door weersomstandigheden niet door kan gaan vervallen. De tweede les zal worden ingehaald enzovoorts. Als de inhaalles wegens weersomstandigheden niet kan worden gegeven, dan zal deze niet worden ingehaald. Eenmaal aangevangen tennislessen, worden niet ingehaald.

Annulering en aansprakelijkheid

  • Annulering van de inschrijving – na bekendmaking van de lesgroep, tijden en leraar – is voor risico van de lesnemer. De financiële verplichting tot het betalen van het lesgeld blijft aanwezig.
  • In geval van afwezigheid van een lesnemer – om welke reden dan ook – blijft de financiële verplichting tot het betalen van het lesgeld aanwezig. Er vindt geen restitutie plaats van reeds betaalde lesgelden.
  • In geval van langdurige blessure of ziekte van de lesnemer kan met goedkeuring van de leraar een vervangende lesnemer worden gezocht van gelijke sterkte. Een eventuele financiële regeling tussen de vervangen en vervangende lesnemer wordt onderling geregeld. Wordt er geen vervangende lesnemer gevonden, dan blijft de financiële verplichting tot het betalen van het lesgeld bestaan. Er vindt geen restitutie plaats van reeds betaalde lesgelden.
  • Indien een lesnemer niet verschijnt op de les, komt dat voor rekening van de lesnemer. Gemiste lessen door ziekte of andere verhinderingen van de lesnemer geven in principe geen recht op inhaallessen. De lesorganisatie behoudt zich het recht voor om hiervan af te wijken en in overleg met lesnemer alsnog inhaallessen in te plannen op een nader vast te stellen moment. In geval van langdurige afwezigheid van de lesnemer kan de les, met goedkeuring van de leraar, aan derden worden overgedragen, mits van gelijk niveau en hij/zij lid is van de tennisvereniging.
  • Het volgen van les is op eigen risico. De lesorganisatie en de daaraan verbonden leraren zijn in geen enkel geval verantwoordelijk voor persoonlijke ongevallen of daaruit voortvloeiende schade, alsmede diefstal, of beschadiging van goederen.

Wanneer wil jij trainen?

Tennis trainingen

TC Langeraar Voorjaar

april t/m juli

Klik hier

Tennis trainingen

TC Langeraar Najaar

augustus t/m oktober

Klik hier

Tennis trainingen

TC Langeraar Winter

november t/m februari

Klik hier

Trainers TC Langeraar

Mario de Blanken

Hoofdtrainer

06-50401266
mario@bandanasports.nl

Michael Kersten

EnterTrainer

06-10403651
kersten_michael@hotmail.com

Patrick Niezen

EnterTrainer

06-42727411
pniezen@kpnmail.nl

Vacature

Ook trainer worden bij Bandana Sports?

Neem contact met ons op
mario@bandanasports.nl