Bedrijven Tennis

Voor uw bedrijfsfeest of relatie dag

Vanaf € 45,-

Bandana Sports heeft tijdens de feestelijke heropening van ons tennispark een clinic verzorgd voor de jeugd. Onder het genot van opzwepende muziek werkte de kinderen verschillende leuke en soms ludieke oefeningen af. Kinderen en ouders waren erg enthousiast.

Ronald Enthoven - LTC 't Loo

"Bijzonder leuke clinic tijdens ons jubileum. Lekker actief, leuke targets en gave muziek. Een echte aanrader!"

Liesbeth Veenstra - TC Unicum

"De enterTrainers van Bandana Sports zijn zeer enthousiast en gedreven. Ze maken er een waar spektakel van. Heel leuk!"

Danny Loos - TV Alkemade

Bedrijven Tennis

Heeft u weleens gedacht aan een tennissen met uw collega’s? Bandana Sports organiseert gezellige en sportieve Bedrijven Tennis Toernooien. Hartstikke leuk als bedrijfsfeest of relatie dag. Dit is mogelijk op een indoor of outdoor locatie. Wij kunnen een op maat gemaakt Toernooi voor u in elkaar draaien. Hieronder een voorbeeld van hoe zo een dag/middag eruit zou kunnen zien.

Bedrijven Tennis - Programma

  • 14:00   Ontvangst15:00   Tennis clinic16:00   Tennis Toernooi18:00   Netwerk borrel19:00   Sateh buffet

Bedrijven Tennis - Contact

De enterTrainers van Bandana Sports hebben veel ervaring met het geven van tennis clinics en begeleiden van toernooien. Wij hebben tennis clinics gegeven in samenwerking met verschillende nationale en internationale topspelers zoals Martin Verkerk, Raemon Sluiter en Sjeng Schalken.

Uitproberen?

Wilt u het eerst een keer uitproberen? Dat kan. Doe dan mee met de Dekker Warmond Company Cup op vrijdag 22 april. Een gezellig en sportief netwerk event waarbij u kunt kennis maken met Bandana Sports en met andere bedrijven. U kunt zich opgeven met een van uw collega’s. Uiteraard zijn meerdere kopppels ook van harte welkom.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via ons contact formulier.

Inschrijven

Fotogallerij tennisclinic