Tennisclinic Bandana Sports

Voor beginners en gevorderden

Vanaf € 15,- pp

Bedrijven Tennisclinic

Bedrijfsfeest of relatie dag

Vanaf € 45,- pp

Bandana Sports heeft tijdens de feestelijke heropening van ons tennispark een clinic verzorgd voor de jeugd. Onder het genot van opzwepende muziek werkte de kinderen verschillende leuke en soms ludieke oefeningen af. Kinderen en ouders waren erg enthousiast.

Ronald Enthoven - LTC 't Loo

Bijzonder leuke clinic tijdens ons jubileum. Lekker actief, leuke targets en gave muziek. Een echte aanrader!

Danny Loos - TV Alkemade

De enterTrainers van Bandana Sports zijn zeer enthousiast en gedreven. Ze maken er een waar spektakel van. Heel leuk!

Liesbeth Veenstra - TC Unicum

Tennisclinics Bandana Sports

Om uw sportevenement extra spetterend te maken raden wij u onze spectaculaire tennisclinics aan. Ideaal voor de opening van het seizoen, een open toernooi of jubileum. Ook hartstikke leuk als bedrijfsfeest, familiefeest of activiteit met een vriendengroep. Onze enterTrainers verzorgen actieve en intensieve tennisclinics voor alle leeftijden en ieder niveau met een flinke dosis humor.

De enterTrainers van Bandana Sports hebben ruim 10 jaar ervaring met het geven van tennisclinics. Wij hebben tennisclinics gegeven in samenwerking met verschillende nationale en internationale topspelers zoals Martin Verkerk, Raemon Sluiter en Sjeng Schalken.

Wij kunnen ook een tenniscinic voor u samenstellen aan de hand van uw wensen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  • Ideaal voor de opening van het seizoen of jubileum
  • Voor alle leeftijden en niveau’s
  • Dynamisch en spectaculair